WIRA owner T-shirt eksklusif


Special Offer! Tshirt WIRA

Asalnya tshirt ini dibuat untuk crew/mekanik di bengkel tapi timbul pula idea nak buat banyak agar dapat harga murah. Jadi tshirt yang berlebih ini ingin kami kongsikan bersama pemilik proton WIRA yang berminat kerana harganya yang amat berpatutan. Kami juga boleh poskan bagi mereka yang jauh.

Baju t-shirt wira xtreme ez motorsport eksklusif

baju atas – pandangan depan – EZ Motorsport (bengkel modifikasi WIRA)

baju bawah – belakang – WIRA Xtreme (blog dan fanpage modifikasi WIRA)

Mohon mari beri sokongan dengan jawab survey mudah kat bawah.

Dibawah adalah antara contoh-contoh screenshot tempahan dari peminat-peminat modifikasi kereta yang telah membeli tshirt Wira Xtreme. Anda bila lagi?

modifikasi kereta

modifikasi kereta tshirt

baju modifikasi kereta

modifikasi kereta shirt

duit baju modifikasi kereta

Ingin tahu cara nak memilikinya? sms 0122778982

Note: Stok semakin terhad!

Advertisements

Modified Wira Evo 3: Impian atau kenyataan?


ENTER MODIFIED WIRA AREA

Salam. Masih ramai lagi yang merasa was-was walaupun dah melihat gambar kereta ini di hadapan mata mereka. Mereka merasakan seperti berada dalam mimpi. Tapi tahukah anda bahawa anda sedang berada di alam realiti? Adakah impian anda inginkan sebuah wira modified sebijik rupenye seperti di atas? Jika ya, klik link di bawah sekarang!

ENTER MODIFIED WIRA AREA

Tahukah anda mengapa saya bertanya soalan yang sedimikian? Sebabnya adalah…saya dah lama mempromosi dan mewar-warkan servis modifikasi oleh Bengkel EZ Motorsport melalui blog Wira Xtreme ni tapi orang masih tak dapat tangkap maklumat ini atau mungkin kurang yakin dengan kemampuan kami. Gambar ini adalah bukti kepakaran dan kemampuan servis  modifikasi yang anda perlukan. Impian anda bukan lagi sekadar mimpi. Jadikan ia satu kenyataan. Bagaimana? Klik link di bawah:

ENTER MODIFIED WIRA AREA

Adakah anda serius untuk modify kereta?

Atau sekadar tengok2 dan jengok2 sesaje? hihi

Tepuk dada, tanya selera…….

Hubungi saya:

http://www.facebook.com/EZairuL

Forum Wira SE


Baru-baru ni ada bro rizal, pengunjung blog yang menjemput saya untuk menyertai  komuniti wira se sebab memang saya pun drive wira se. Jadi saya menemput sekali kepada sesiapa kepada pemilik wira se yang selalu menjenguk blog ini agar dapat menyertai komuniti wira se, sekiranya berminatlah ye. Tiada paksaan tapi rasanya banyak yang boleh kita kongsi bersama tips berkenaan banyak perkara wira se ni.

oklah tanpa buang masa anda. bagaimana nak ke komuniti wira se tersebut? klik link dibawah:

http://www.wisecommunity.net/

Bumper Modified Wira


bumper wira modified

bumper wira modified

Modified Wira GSR Turbo – Projek 3


front wira gsr turbo

front wira gsr turbo

wira gsr at workshop

wira gsr at workshop

new enjin mitsubishi for wira

new enjin mitsubishi for wira

wira gsr interior

wira gsr interior

gsr turbo interior

gsr turbo interior

new steering wheel & gadget on dashboard

new steering wheel & gadget on dashboard

new sparco driver seat

new sparco driver seat

new recaro passenger front seat

new recaro passenger front seat

new back seat for passenger

new back seat for passenger

gsr sunroof view from outside

gsr sunroof view from outside

new sun roof view from inside

new sun roof view from inside

spoiler wira gsr

spoiler wira gsr

rear wira gsr turbo

rear wira gsr turbo

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Wira Gagak Hitam


Wira mata kucing

Wira mata kucing

Spoiler lawa

Spoiler lawa

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Wira Dragon


Wira Dragon

Wira Dragon