Antara Avanza, Livina & Exora…


mana satu pilihan hati. nampak exora lebih besar dengan injin campro cps 1.6 mampukah memberikan prestasi yang dikehendaki?

source: kereta.info

MPV Exora lagi


selamat datang…mai mai mai ke Proton showroom

exora hi-line dari pandangan tepi

engine campro cps

stereng sama dengan jangkaan sebelum ni

pintu masih ujud suis di bahagian atas

dvd player free jika beli hi-line

gamba contoh sekiranya player dimainkan

boot yang cinonet kalau pasang kerusi belakang

design belakang yang seakan – akan Cherry

bye bye exora. kunjungan yang hanya untuk menjamu mata. anak belum ramai takkan nak beli MPV?

sumber: sony ericsson k700i (sori, gamba kureng. nxt time gune k800i)

Lagi lagi MPV…


source: carigold

Dek kerana kempunan bila tengok Proton MPV Exora tu innocent je, aku harap next time Proton kena consider version MPV sporty ala-ala WISH atau CALDINA atau STREAM. Baru ngam…

Cuba teka siapa saya?! Proton MPV Exora sudah semestinya…


ada gaya

mitsubishi grandis

adik grandis…exora

stereng design baru. lawo jugak. ada iras2 honda sket.

exora on the road. agak2 sape lagi spacious? livina or exora?!

source: carigold forum & paultan.org


spyware-removal2

Proton MPV



Macam Honda Stream. Sporty, lampu pun mengancam. Ramai orang akan beli kalau design macam ni.

Nampak macam bulky. Tak nampak macam sesuatu yang special tapi sesiapa yang mencari kenderaan affordable dan ekonomi pasti akan mendapatkannya.

Macam eksklusif dan bergaya. Hitam itu menawan. Kombinasi grill dan sport rim yang mengancam jadi nampak kukuh dan garang. Iras2 macam CRV pun ada…

sumber: Geng Peminat Kereta Forum TanyaSifu