WIRA owner T-shirt eksklusif


Special Offer! Tshirt WIRA

Asalnya tshirt ini dibuat untuk crew/mekanik di bengkel tapi timbul pula idea nak buat banyak agar dapat harga murah. Jadi tshirt yang berlebih ini ingin kami kongsikan bersama pemilik proton WIRA yang berminat kerana harganya yang amat berpatutan. Kami juga boleh poskan bagi mereka yang jauh.

Baju t-shirt wira xtreme ez motorsport eksklusif

baju atas – pandangan depan – EZ Motorsport (bengkel modifikasi WIRA)

baju bawah – belakang – WIRA Xtreme (blog dan fanpage modifikasi WIRA)

Mohon mari beri sokongan dengan jawab survey mudah kat bawah.

Dibawah adalah antara contoh-contoh screenshot tempahan dari peminat-peminat modifikasi kereta yang telah membeli tshirt Wira Xtreme. Anda bila lagi?

modifikasi kereta

modifikasi kereta tshirt

baju modifikasi kereta

modifikasi kereta shirt

duit baju modifikasi kereta

Ingin tahu cara nak memilikinya? sms 0122778982

Note: Stok semakin terhad!

Advertisements

RB25 halfcut untuk dijual


rb25 malaysia

klik gamba untuk maklumat lanjut

Peranan Facebook untuk modifikasi kereta


Salam sejahtera buat semua pengunjung blog ini.

Selamat berhari minggu sambil2 surf internet kan. Kali ni nak cerita lain sikit. Ni pasal facebook sebagai medium komunikasi untuk servis kami. Nampaknya selain blog ni sendiri, kami ada menerima banyak pertanyaan dari pelanggan berkenaan khidmat nasihat melalui facebook juga.

Kami memohon berbanyak2 maaf kalau ada masih yang belum berjawab. Ada beberapa sebab kenapa kami tak jawab.

1. Masa – banyak kerja samada di luar atau di bengkel

2. Pengetahuan – servis kami hanya setakat yang kami mampu lakukan

3. Trade secret – rahsia sensitif yang tidak boleh didedah nanti ada orang tiru

4. Buka peluang orang yang lebih mahir untuk bantu

Jadi sebenarnya tujuan facebook tersebut agar kita kongsi sama-sama kepakaran yang kita ada untuk menyelesaikan masalah orang ramai. Mana tahu ada yang boleh membantu. Anda adalah sangat di alu-alukan.

Walaubagaimanapun, kami nak kongsi satu rahsia – kalau nak tahu jawapan dengan cepat dan serta merta, bole la anda call terus dan dapatkan khidmat dari kami bagi pertanyaan yang anda kemukakan. Kami pun tahu mana pelanggan yang betul2 serius sahaja yang sebenarnya akan datang ke bengkel dan yang lainnya tu lebih kepada nak dapatkan info sahaja kan. Lebih mudah lagi, datang ke bengkel dengan buat apoinmen, beli barang dengan kami dan minta kami buatkan. Maknanya upah la kami untuk buatkan job tu. Itulah maksud kami sebenarnya. Kan senang! Hehe…

Selamat berehat di hujung minggu!

Contoh2 pertanyaan pelanggan di facebook:

Fan Box Modifikasi Kereta Wira Xtreme di lancarkan!


Salam Sejahtera pengunjung blog semua,

Memandangkan banyak pertanyaan yang dibuat melalui blog dan dah berjela2 panjang tak cukup ruang, maka dengan ini saya melancarkan Fan Box Facebook Wira Xtreme untuk anda mengemukakan masalah dan pendapat malah beriklan (pasal berkaitan kereta sahaja) pon boleh. Sila klik di gambar atau teks dibawah untuk terus ke sana. Sesiapa yang suka gunakan blog pun masih boleh cuma saya nak pelbagaikan akses. Jumpa anda disana!

Klik Sini jika anda berminat dengan Modifikasi Kereta