Waja Modified – bodykit to let go


bro apis kata dia nak let go..jika beliau serius sila bagi gambar close up dan no phone..kalu tak camner kan…siapa yg minat bolehlah komen kat bawah ni….

Advertisements

Waja Modified


perasan kereta ni masa pergi breakfast…mesti ada yang terpikat…

Bumper Modified Wira


bumper wira modified

bumper wira modified

Proton Perdana EVO Modified – Projek 4


 

front perdana evo putih

front perdana evo putih

pandangan tepi kanan proton perdana evo

pandangan tepi kanan proton perdana evo

pandangan tepi kiri evo perdana putih

pandangan tepi kiri evo perdana putih

perdana putih evo tepi kanan depan

perdana putih evo tepi kanan depan

new engine evo perdana

new engine evo perdana

dashboard perdana evo

dashboard perdana evo

perdana evo belakang

perdana evo belakang

Sekiranya anda berminat mendapatkan servis modifikasi, tukar engine, membaiki, mengecat kereta dan lain-lain yang berkaitan dengan kereta, bolehlah hubungi kami dengan klik like facebook kami.

NAK LIHAT VIDEO MODIFIKASI KAMI?!!

|

\|/

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Modified Wira GSR Turbo – Projek 3


front wira gsr turbo

front wira gsr turbo

wira gsr at workshop

wira gsr at workshop

new enjin mitsubishi for wira

new enjin mitsubishi for wira

wira gsr interior

wira gsr interior

gsr turbo interior

gsr turbo interior

new steering wheel & gadget on dashboard

new steering wheel & gadget on dashboard

new sparco driver seat

new sparco driver seat

new recaro passenger front seat

new recaro passenger front seat

new back seat for passenger

new back seat for passenger

gsr sunroof view from outside

gsr sunroof view from outside

new sun roof view from inside

new sun roof view from inside

spoiler wira gsr

spoiler wira gsr

rear wira gsr turbo

rear wira gsr turbo

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Modifikasi Kancil L200 – Projek 2


overview kancil L200

overview kancil L200

enjin kancil L200

enjin kancil L200

interior kancil L200

interior kancil L200

Kali ini nampaknya kita lari sikit dari tema asal blog yang asyik tumpu kepada modifikasi kereta Proton. Walaubagaimanapun topik takde la lari jauh sangat masih kepada modifikasi kereta buatan tempatan. Ini memandangkan modifikasi kereta tempatan ramai peminatnya. Seperti biasa sesiapa yang berminat nak convert Kancil standard ke Kancil L200 bolehlah klik sini.

Modified Proton Perdana – Projek 1 (Part 1)


Seperti yang telah saya janjikan dalam post yang terdahulu, Wira Xtreme akan memaparkan gambar kerja-kerja sebenar modifikasi kereta yang dilakukan sendiri. Untuk permulaan kerja yang akan dipaparkan kali ini adalah proses baikpulih Proton Perdana. Oleh kerana proses yang terlibat adalah panjang maka post-post akan dipecahkan kepada beberapa bahagian. Ini bagi membolehkan anda meneliti step by step dan mengambil pengetahuan darinya. Sekiranya terdapat komen maka anda sangat dialu-alukan. Wira Xtreme sentiasa terbuka dalam memberikan khidmat nasihat.

1-modified-proton-perdana

2-modified-proton-perdana

3-modified-proton-perdana

4-modified-proton-perdana

5-modified-proton-perdana

6-modified-proton-perdana

7-modified-proton-perdana

8-modified-proton-perdana

Sampai setakat ini. Post yang seterusnya saya akan post gambar step berikutnya. Jangan ketinggalan ikuti kemudian. Atau klik dibawah untuk dapatkan perkembangan seterusnya walaupun anda terlupa kerana Wira Xtreme akan terus beritahu anda terus ke inbox.

Sekiranya anda berminat mendapatkan servis modifikasi, tukar engine, membaiki, mengecat dan lain-lain yang berkaitan dengan kereta, bolehlah hubungi:

Faiz
012-3003785

Isi Borang Dengan Klik Sini Jika Berminat Untuk Modifikasi Kereta Anda

Related links:

Accessories & Parts


Car Care
Replacement Parts
Performance Parts
Interior Accessories
Exterior Accessories