Convert 4g91 to 4g92


Convert 4g91 to 4g92

NAK LIHAT VIDEO MODIFIKASI KAMI?!!

|

\|/

 

Advertisements

Wira Turbo tuned by EZ Motorsport


Pecutan ini dibuat di lebuhraya KL – Seremban. Baru balik dari makan satay Kajang Samuri kat Stadium Kajang dan nak balik ke rumah di Bukit Mahkota.

WIRA owner T-shirt eksklusif


Special Offer! Tshirt WIRA

Asalnya tshirt ini dibuat untuk crew/mekanik di bengkel tapi timbul pula idea nak buat banyak agar dapat harga murah. Jadi tshirt yang berlebih ini ingin kami kongsikan bersama pemilik proton WIRA yang berminat kerana harganya yang amat berpatutan. Kami juga boleh poskan bagi mereka yang jauh.

Baju t-shirt wira xtreme ez motorsport eksklusif

baju atas – pandangan depan – EZ Motorsport (bengkel modifikasi WIRA)

baju bawah – belakang – WIRA Xtreme (blog dan fanpage modifikasi WIRA)

Mohon mari beri sokongan dengan jawab survey mudah kat bawah.

Dibawah adalah antara contoh-contoh screenshot tempahan dari peminat-peminat modifikasi kereta yang telah membeli tshirt Wira Xtreme. Anda bila lagi?

modifikasi kereta

modifikasi kereta tshirt

baju modifikasi kereta

modifikasi kereta shirt

duit baju modifikasi kereta

Ingin tahu cara nak memilikinya? sms 0122778982

Note: Stok semakin terhad!

Modified Wira Evo 3: Impian atau kenyataan?


ENTER MODIFIED WIRA AREA

Salam. Masih ramai lagi yang merasa was-was walaupun dah melihat gambar kereta ini di hadapan mata mereka. Mereka merasakan seperti berada dalam mimpi. Tapi tahukah anda bahawa anda sedang berada di alam realiti? Adakah impian anda inginkan sebuah wira modified sebijik rupenye seperti di atas? Jika ya, klik link di bawah sekarang!

ENTER MODIFIED WIRA AREA

Tahukah anda mengapa saya bertanya soalan yang sedimikian? Sebabnya adalah…saya dah lama mempromosi dan mewar-warkan servis modifikasi oleh Bengkel EZ Motorsport melalui blog Wira Xtreme ni tapi orang masih tak dapat tangkap maklumat ini atau mungkin kurang yakin dengan kemampuan kami. Gambar ini adalah bukti kepakaran dan kemampuan servis  modifikasi yang anda perlukan. Impian anda bukan lagi sekadar mimpi. Jadikan ia satu kenyataan. Bagaimana? Klik link di bawah:

ENTER MODIFIED WIRA AREA

Adakah anda serius untuk modify kereta?

Atau sekadar tengok2 dan jengok2 sesaje? hihi

Tepuk dada, tanya selera…….

Hubungi saya:

http://www.facebook.com/EZairuL

Wira Gagak Hitam


Wira mata kucing

Wira mata kucing

Spoiler lawa

Spoiler lawa

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Bumper & Spoiler Modified Wira


 

 

modified bumper wira

modified bumper wira

spoiler wira modified

spoiler wira modified

 

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Wira Lancer Modified


modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

saya dapat gambar ni dari seorang kawan. saya minta agar beliau jangan marah sebab saya pinjam gambar ni. promosi promosi promosi…kereta lawa ni

Isi Borang Dengan Klik Sini Jika Berminat Untuk Modifikasi Kereta Anda


Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Related links:

Accessories & Parts


Car Care
Replacement Parts
Performance Parts
Interior Accessories
Exterior Accessories