Cara cuci fuel injection (kereta kurang kuasa)


Kereta selalunya kurang kuasa sebab fuel injection yang kotor.

Jangan terburu-buru nak sentuh barang lain bro.

Cuba setel satu demi satu.

Kos pon tak mahal.

Try cuci injector.

Kalau takde cuba la cuci karburator.

Kadang problem simple je tapi kita je yang fikir lebeh.

Why not try first?

Kita cuba yang simple dulu dan ini pun praktikal.

Bukan susah sangat pun.

Taung je dalam tank.

Rega pun tak sampai RM100.

Jimat kos giler!

Pickup memang best kata testimoni yang dah try.

Klik sini—> Try cuci fuel injection bagi pickup power bro!

Advertisements

Cara untuk dapatkan top speed


Cara untuk dapatkan top speed kereta anda ialah dengan mengembalikan kuasa asal kereta.

Ingat tak masa mula2 dapat angkat kereta dari kedai.

Smooth kan macam jalan atas air.

Sekarang apa dah jadi.

Kereta lembam?

kereta takde pickup?

enjin tak pickup?

kereta kurang kuasa?

kereta kurang pickup?

Haha.

Bukan salah kereta pun.

Tapi salah tuan punya kereta.

Pakai tau.

Servis hampeh!

Nak bagi tau sini.

Cara untuk dapatkan top speed ialah dengan cuci injector.

Tu pun kalau kereta injection.

Kereta lama camner bro? Masih pakai karburetor!

Takde masalah, boleh je.

Guna pencuci karburator lah.

Mana nak hantar? Bro ada buat tak?

Tak yah. Buat sendiri jek!

Mana tau bro.

Owh ini DIY punya. Made in USA.

Tuang dalam tangki dia cuci sendiri punya.

Boleh percaya ke?

OK!

Kalau tak percaya boleh baca testimoni.

Klik sini —> Baca testimoni pickup power!

Kereta takde pickup?


Kereta takde pickup?
Enjin tak pickup?
Kereta kurang kuasa?
Kereta kurang pickup?

Jangan risau.

Jawapannya ialah kerana injector atau karburetor yang kotor!

Kena overhaul ke?

Hohoho …

Takdelah macam tu. Jangan buat lawak ok.

Penyelesaiannya semudah ABC.

Nak tau?

Ni haa dia.

 

Bila injector kotor inilah yang terjadi, minyak sembur tak cantik sebabkan pembakaran tak sekata.

Bila pembakaran tak sekata, enjin pun kurang kuasa.

Bagaimana nak servis injector atau karburator?

Hantar kedai tau je lah, kang buka2 enjin pomen kata ada barang lain pulak rosak.

Macam-macam kan.

So, nak mudah tak payah buka enjin pon.

Cuci dalaman je macam makan jamu tu.

Nak tau caranya?

Cara mudah kos jimat tapi berbaloi.

Klik sini —> Cuci injector/karburator DIY (buat sendiri je)

JIMAT KOS!