Wira Turbo


Kami sedang menjalankan survey untuk mengetahui permintaan terhadap TURBO upgrade pada injin  4G93 wira. Pendapat dari anda semua akan dapat membantu kami untuk persediaan pada masa akan datang agar kami dapat penuhi kehendak dan keperluan otai2 Wira semua.

Survey 1

Survey 2

Terima kasih kerana sudi mengisi vote ini.

Sebagai ganjaran, anda akan diberitahu apabila panduan ini akan dilancarkan kelak. Sila daftar butir diri
agar anda tidak ketinggalan.

Sekiranya anda tak tau panduan yang kami maksudkan ianya adalah Panduan Cara Convert Wira Ke Turbo.

17 Komen

  1. hello

  2. salam amirunhaikal, hello kembali:)

  3. salam.. nak tnye psg + wiring utk enjin 4G93 brp kos?? 4G93 enjin 1.8 @ 1.6?? cdg nk psg 1.8 ….

  4. kimi, kalau urgent sila call saya 0132057839. kalau tak pun byk kedai bole buat so xyah risau.

  5. aq nk carik turbo lar , nk power kn sikit kete aku …huhuhuuh

  6. deacak, no prob bro cuma nyatakan apa jenis enjin bro. terima kasih.

  7. saya pkai wira 1.5..enjen standart..bole ke masok turbo kit…saje tnyer..mane tau leh

  8. bro totoq, secara teknikal bole tapi dari segi undang2 la takbole kecuali JPJ lulus

  9. Nak tanya..Apa komponen-komponen full set kit turbo wira 1.3?

  10. super n solid

  11. brape kos pasang turbo kit pd putra bg anggaran kasar pun takpe…
    kene budget bleh on je…

  12. aku de buka kdai jual brgn evo.harge baik pnye..ramai gak mmber2 aku wat.lau sape2 ade nk buat keta or tukar enjin evo ley contact aku 0175196518-wan

  13. salam wanturbo, blog ni ada pelawat mencecah 400 orang sehari.saya boleh offer iklan dengan harga murah kalau bro minat. iklan ni dalam bentuk post dalam blog saya dimana bro boleh paparkan gamba kedai, parts yg bro jual dan krew in action. kalau fan page facebook pun boleh masuk sekali. bro akan dapat like berterusan. kalau ada fan page lah.

  14. salam bro zz, maaf agak lambat reply. kami agak sibuk jadi x sempat jenguk blog ni. mohon bro trus kemukakan request dan ikut arahan seterusnya di sini ==> https://azam97.wordpress.com/2012/12/07/bengkel-kereta-meru/

    terima kasih atas kerjasama bro.

  15. Ade tak sape2 nk jual kereta satria or wira yg dh convert bawah 10k… Klau ade, mesej no saya… Urgent… Nk pakai sebelum raya bro… 011-12291477…

  16. bro… tumpng tya… gua punya keta wira sedan 1.5… gua mau convert engine mivec 1.6 turbo + wiring evo + piston evo… brape bajet..????


Comments RSS

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s