*Halfcut untuk dijual*


Barang-barang disini adalah milik EZ Motorsport dan dijamin dalam keadaan baik, insyaAllah. Sila hubungi Faiz EZ Motorsport (0132057839) jika berminat mendapatkannya @ booking awal dengan “bank in” agar tidak terlepas ke tangan orang lain.

Meter Proton Waja

RM200 nego

Intercooler GSR ori

RM100

Exedy racing clutch 9 inch

Made in Japan

RM250 nego

(ada pecah sikit je)

Barang-lain yang available:

Absorber CK4A Waja

Front & rear disc brake Wira 1.6

Wira steering wheel

Piston 4g93

Speedometer Perdana

Lancer & L500 complete set bodykit

Akan ada barang lagi dimasukkan nanti, jadi tunggu!

LAGI BANYAK SPARE PARTS KLIK SINI

 

NAK LIHAT VIDEO MODIFIKASI KAMI?!!

|

\|/

24 thoughts on “*Halfcut untuk dijual*

  1. kaki berasap

    bro macam mane klu sy nak cr gearbox manual untuk putra then ape yang paling sesuai n sesedap rase la kate orang..blh bg pandangan x??sy baru lg pki kete putra nie..

  2. hasrul nizam

    as’salam…
    sy nk tnye mirage turbo 1.6 utk saga market brape ye??
    enjin shje….
    dan modal tuk upgrade saga 1.3 tu brape erk….
    1.3 bleh upgrade smpai 1.8 o 1.6 only????

  3. daut

    salam bro .nak tanya coberator 1,5 wira boleh service ke ….sekarang keta aku kalau jalan macam semput ..dalam 5 minit terus ok …aku dah tukar plug.dgn oil filter petrol tapi masih semput juga …. apa maslah keta nier bro ,tg bro

  4. clutchabes

    salam…
    bro sy ada steering rack wira…sy baru tukar lain halfcut..so yg lame ori ade lg kat sy…jadi law sape2 nak leh contact sy…

  5. shahrul

    salam97 bro azam.saya nak tukar gear auto waja 1.6 kepada manual.berapa kos barang dan pemasanagan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s