*Halfcut untuk dijual*


Barang-barang disini adalah milik EZ Motorsport dan dijamin dalam keadaan baik, insyaAllah. Sila hubungi Faiz EZ Motorsport (0132057839) jika berminat mendapatkannya @ booking awal dengan “bank in” agar tidak terlepas ke tangan orang lain.

Meter Proton Waja

RM200 nego

Intercooler GSR ori

RM100

Exedy racing clutch 9 inch

Made in Japan

RM250 nego

(ada pecah sikit je)

Barang-lain yang available:

Absorber CK4A Waja

Front & rear disc brake Wira 1.6

Wira steering wheel

Piston 4g93

Speedometer Perdana

Lancer & L500 complete set bodykit

Akan ada barang lagi dimasukkan nanti, jadi tunggu!

LAGI BANYAK SPARE PARTS KLIK SINI

 

NAK LIHAT VIDEO MODIFIKASI KAMI?!!

|

\|/

24 Komen

  1. sila post brg2 yg nk djual pd email sy utk kemudahan.

  2. => izan mirage: halo bro, kalo bro perhati website kami ada ruang untuk bro masukkan emel supaya apa jua update akan masuk ke inbox.

  3. bro macam mane klu sy nak cr gearbox manual untuk putra then ape yang paling sesuai n sesedap rase la kate orang..blh bg pandangan x??sy baru lg pki kete putra nie..

  4. kaki berasap>>nape bro…skrg auto ke

  5. kaki berasap>>>x lalu la….

  6. as’salam…
    sy nk tnye mirage turbo 1.6 utk saga market brape ye??
    enjin shje….
    dan modal tuk upgrade saga 1.3 tu brape erk….
    1.3 bleh upgrade smpai 1.8 o 1.6 only????

  7. hasrul nizam>>>market skrg x brape psti la bro….bab endos 1.6 only…

  8. slam.saudara faiz ingin bertnya berapa harga halfcut gsr turbo

  9. Salam! Bro, ada tak halfcut untuk zafira/nabira? Berapa harga?

  10. salam bro .nak tanya coberator 1,5 wira boleh service ke ….sekarang keta aku kalau jalan macam semput ..dalam 5 minit terus ok …aku dah tukar plug.dgn oil filter petrol tapi masih semput juga …. apa maslah keta nier bro ,tg bro

  11. salam daut, xyah citer pjg, trus je gi bengkel servis cab tu. owner lebih kenal hati kete sendiri.

  12. slm bro, enjin mit 91.92,93 na ada lg ke.

  13. slm…meter mitsubishi untuk wira 1.6m xde ke bro….

  14. salam.. ada tak interior panel woody tuk proton wira 1.5

  15. maaf bro suffian, xdela

  16. salam…
    bro sy ada steering rack wira…sy baru tukar lain halfcut..so yg lame ori ade lg kat sy…jadi law sape2 nak leh contact sy…

  17. salam clutchabes, boleh pos gambar kat http://www.facebook.com/pages/WiRa-XtReMe/112717968750437

  18. gbox eterna auto nak masuk v6 ada x……..+ pemasangan berapa?

  19. trotle boby untuk engin mitsubishi 4g67 1.8 ngan meter saga ada x lau ada harganya bpe ?

  20. bro loqman, bab2 harga ni sila pm pomen di sini http://www.facebook.com/pages/WiRa-XtReMe/112717968750437

  21. salam97 bro azam.saya nak tukar gear auto waja 1.6 kepada manual.berapa kos barang dan pemasanagan?

  22. salam..
    maaf bertanya ..
    adakan alat jual alat ganti proton saga magma..?

  23. Minyak enjin apa yg ngam buat enjin 4g91.agar valv x berbunyi???? Mohon bantuan nya.

  24. suis air cond persona elegent 2011
    pm 012 5701319


Comments RSS

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s