Forum Wira Xtreme


Saya ada rasa teringin untuk membuka forum khas untuk pengunjung Blog Wira Xtreme kerana memandangkan banyak kemusykilan yang dikemukakan oleh anda semua. Ada antara pertanyaan yang boleh dijawab dan ada yang tidak. Ini semua kerana kekangan masa, tenaga dan sumber pengetahuan.

Jika ada open forum bolehlah member-member lain tolong jawab so akan ada macam discussion. Jika ada yang nakkan konsultansi khusus dia kena join VVIP forum jadi adalah sikit yuran tapi open forum tu percuma je la.

Buat masa ini dah ada sebenarnya macam ramai yang komen tanya macam-macam di ruangan komen dan juga facebook yang percuma. Cumanya mana-mana yang tanya soalan berkenaan harga dan modifikasi yang special kami tak akan jawab secara open kerana kepakaran ini bukan murah. Tu yang perlunya ujud forum ni.

Apa agaknya pendapat anda?

2 Komen

  1. salam..kawan ada wira 1.3 injection manual. nak tukar enjin 1.5 dgn gearbox auto. enjin 4g91 pun boleh enjin 4g15 pun boleh. nak bg org rumah bawak. berapa kos agak agaknye ye

  2. bro azmi, bincang pasal kos2 ni perlu mesej peribadi disini ye >> http://www.facebook.com/pages/WiRa-XtReMe/112717968750437


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s