Convert 4g91 to 4g92


Convert 4g91 to 4g92

NAK LIHAT VIDEO MODIFIKASI KAMI?!!

|

\|/

 

Advertisements

WIRA owner T-shirt eksklusif


Special Offer! Tshirt WIRA

Asalnya tshirt ini dibuat untuk crew/mekanik di bengkel tapi timbul pula idea nak buat banyak agar dapat harga murah. Jadi tshirt yang berlebih ini ingin kami kongsikan bersama pemilik proton WIRA yang berminat kerana harganya yang amat berpatutan. Kami juga boleh poskan bagi mereka yang jauh.

Baju t-shirt wira xtreme ez motorsport eksklusif

baju atas – pandangan depan – EZ Motorsport (bengkel modifikasi WIRA)

baju bawah – belakang – WIRA Xtreme (blog dan fanpage modifikasi WIRA)

Mohon mari beri sokongan dengan jawab survey mudah kat bawah.

Dibawah adalah antara contoh-contoh screenshot tempahan dari peminat-peminat modifikasi kereta yang telah membeli tshirt Wira Xtreme. Anda bila lagi?

modifikasi kereta

modifikasi kereta tshirt

baju modifikasi kereta

modifikasi kereta shirt

duit baju modifikasi kereta

Ingin tahu cara nak memilikinya? sms 0122778982

Note: Stok semakin terhad!

Wira Modified – Proton Wira Evo 3


Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.


Fully convert to evo3

Part of the original items have been removed (JPJ & Puspakom endorsed)

Car upgrade more than 40k, drive less than 5000km after mod

Price? Please click –> http://www.mudah.my/Proton+Wira+EVO+3-11460934.htm

Modified Wira Evo 3: Impian atau kenyataan?


ENTER MODIFIED WIRA AREA

Salam. Masih ramai lagi yang merasa was-was walaupun dah melihat gambar kereta ini di hadapan mata mereka. Mereka merasakan seperti berada dalam mimpi. Tapi tahukah anda bahawa anda sedang berada di alam realiti? Adakah impian anda inginkan sebuah wira modified sebijik rupenye seperti di atas? Jika ya, klik link di bawah sekarang!

ENTER MODIFIED WIRA AREA

Tahukah anda mengapa saya bertanya soalan yang sedimikian? Sebabnya adalah…saya dah lama mempromosi dan mewar-warkan servis modifikasi oleh Bengkel EZ Motorsport melalui blog Wira Xtreme ni tapi orang masih tak dapat tangkap maklumat ini atau mungkin kurang yakin dengan kemampuan kami. Gambar ini adalah bukti kepakaran dan kemampuan servis  modifikasi yang anda perlukan. Impian anda bukan lagi sekadar mimpi. Jadikan ia satu kenyataan. Bagaimana? Klik link di bawah:

ENTER MODIFIED WIRA AREA

Adakah anda serius untuk modify kereta?

Atau sekadar tengok2 dan jengok2 sesaje? hihi

Tepuk dada, tanya selera…….

Hubungi saya:

http://www.facebook.com/EZairuL

Stereng Wira Ori


Stereng untuk Proton Wira

Original

Harga: ??? (hubungi saya)

Front & rear disc brake for Wira 1.6


Front  & rear disc brake for Wira 1.6

4 biji depan belakang

RM1,100 nego

sila hubungi saya

Wira GSR Auto Steel Piping Intercooler – Part 4


Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.