WIRA owner T-shirt eksklusif


Special Offer! Tshirt WIRA

Asalnya tshirt ini dibuat untuk crew/mekanik di bengkel tapi timbul pula idea nak buat banyak agar dapat harga murah. Jadi tshirt yang berlebih ini ingin kami kongsikan bersama pemilik proton WIRA yang berminat kerana harganya yang amat berpatutan. Kami juga boleh poskan bagi mereka yang jauh.

Baju t-shirt wira xtreme ez motorsport eksklusif

baju atas – pandangan depan – EZ Motorsport (bengkel modifikasi WIRA)

baju bawah – belakang – WIRA Xtreme (blog dan fanpage modifikasi WIRA)

Mohon mari beri sokongan dengan jawab survey mudah kat bawah.

Dibawah adalah antara contoh-contoh screenshot tempahan dari peminat-peminat modifikasi kereta yang telah membeli tshirt Wira Xtreme. Anda bila lagi?

modifikasi kereta

modifikasi kereta tshirt

baju modifikasi kereta

modifikasi kereta shirt

duit baju modifikasi kereta

Ingin tahu cara nak memilikinya? sms 0122778982

Note: Stok semakin terhad!

Advertisements

Wira Turbo Kit Video


Mari bro semua kita tengok sikit video ni. Apa dia punye citer …

Proton Wira Turbo Bolt On 4G93


Apa kelebihan yang anda akan dapat?

Anda akan tau barang apa nak pakai, tak payah nak kena tipu dengan orang tengah yang ambik komisen parts giler giler tapi tak tau mende pun

Nak bawa laju pun takyah la sampai tekan pedal minyak sampai ke lantai, tekan sikit je dah cukup

Anda didedahkan dengan cara pengiraan anggaran kos agar anda boleh prepare bajet lebih  awal

Anda akan juga tau bengkel yang anda boleh hubungi secara terus untuk mendapatkan konsultansi tanpa melalui mamat2 yang mengaku pakar tapi rupanya hantar kat bengkel orang lain hanya untuk korek komisen berlebihan

Anda boleh dapatkan panduan mudah ini dengan klik ikon dibawah!