About Faiz


dulu GSR turbo, sekarang dah jadi EVO 3

akan di update lagi

TUNGGU!

13 Komen

  1. salam bro faiz,..
    lawa kereta bro,..
    mana lagi gambar??

  2. 2gu ek….

  3. nk tnye ni…iswara leh ke nk msuk nuckle 5holes…dri model ape…bnyk ke modifide kna wat…

  4. blh je…pkai vr4 pnye pstu buat bru utk 5 lobang…

  5. ada tak spring standart kancil 660 dan exzos standart dan berapa regenya

  6. ==> azmi, alamak brostalt ni xde kalu cari kedai spare part lagi terbaek dan murah dan baru…

  7. Assalammualikom,saya nak tanya 4g15 nak masuk wayaring dgn ecu 4g91 ada masaalah apa2 dak?

  8. takdela bro, kedai potong mesti ada

  9. salam bro, bleh tanya..ada dengar mana2 half cut yang ada L2s? ingat nak pasang kat kancil lama ni ha..

  10. bro pls call 0132057839

  11. bro pe jd klau iswara standard masuk clutch bsar n modified ekzos….mmber kate x mkan enjin….saye nk tau pndapat bro la….

  12. salam nak tanya ada tak wira aeroback 1.8@1.6 nak dijual???

  13. salam bro dath, byk kat mudah.my bro. cuba bro browse dulu kalu ada yg dah bekenan bole la sms saya 0132057839 utk mintak pendapat.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s