Cara cuci fuel injection (kereta kurang kuasa)


Kereta selalunya kurang kuasa sebab fuel injection yang kotor.

Jangan terburu-buru nak sentuh barang lain bro.

Cuba setel satu demi satu.

Kos pon tak mahal.

Try cuci injector.

Kalau takde cuba la cuci karburator.

Kadang problem simple je tapi kita je yang fikir lebeh.

Why not try first?

Kita cuba yang simple dulu dan ini pun praktikal.

Bukan susah sangat pun.

Taung je dalam tank.

Rega pun tak sampai RM100.

Jimat kos giler!

Pickup memang best kata testimoni yang dah try.

Klik sini—> Try cuci fuel injection bagi pickup power bro!

Advertisements

Tinggalkan komen

Tiada komen.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s