Warna Proton Tuah, apa pendapat anda? (via PRoDAs AUTO Blog)


Design cantik, macam KIA Forte pun ada. Hidup lagi ke konsep ni, tak pasti. Bagi saya elok tukar nama komersil skit. Nama Tuah tu walaupun bersejarah tapi tak sesuai. Pendapat sahaja.

Warna Proton Tuah, apa pendapat anda? sebenarnya gambar ini dah lama dah..dah nak basi pn.. tapi saje jek…kasi ingat kembali model Proton konsep Tuah… gambar ni saya ambil di KLIMS 2010 yang lepas…. jadi pendapat anda.. warna apa yang Proton Tuah paling sesuai dan cantik. maaf lh gambar kurang jelas, guna camera digital jek tak mampu lagi beli DSLR … Read More

via PRoDAs AUTO Blog

Tinggalkan komen

Tiada komen.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s