Modified Exora SPYSHOTS : Exora FL turbo di Petronas R&R Pagoh!!! (via funtasticko design)


Nantikan kemunculan Exora Turbo FL!

SPYSHOTS : Exora FL turbo di Petronas R&R Pagoh!!! Ini merupakan spyshots terkini Exora FL turbo yang ditemui oleh pembaca blog Paultan.org, Hafidz, di Petronas R&R Pagoh. Menurutnya Exora ini dipandu dengan kelajuan konsisten 150km/j hingga 165km/j sehingga menyukarkannya untuk mengejar Exora FL turbo. Difahamkan Hafidz memandu Perodua Kenari yang menggunakan enjin YRV . * Tu dia penangan Campro Turbo, tu baru skit je kot..belum full throttle lagi rasanya, hahaha… sumber : paultan.org … Read More

via funtasticko design

Warna Proton Tuah, apa pendapat anda? (via PRoDAs AUTO Blog)


Design cantik, macam KIA Forte pun ada. Hidup lagi ke konsep ni, tak pasti. Bagi saya elok tukar nama komersil skit. Nama Tuah tu walaupun bersejarah tapi tak sesuai. Pendapat sahaja.

Warna Proton Tuah, apa pendapat anda? sebenarnya gambar ini dah lama dah..dah nak basi pn.. tapi saje jek…kasi ingat kembali model Proton konsep Tuah… gambar ni saya ambil di KLIMS 2010 yang lepas…. jadi pendapat anda.. warna apa yang Proton Tuah paling sesuai dan cantik. maaf lh gambar kurang jelas, guna camera digital jek tak mampu lagi beli DSLR … Read More

via PRoDAs AUTO Blog

Xtreme International Autoshow: The Parking Lot Rides (via my car slow bai)


Post lama refresh kembali berkenaan autoshow di Bukit Jalil tak lama dulu.

Events; Xtreme International Autoshow: The Parking Lot Rides Held at Stadium Putra in Bukit Jalil, the Xtreme International Autoshow is said to be Malaysia's largest yet, and although it seemed to be more like a collection of bodykitted cars, we bring you the first part of this mind-blowing carbon-fibred, custom collection extravaganza. Here are some of the … Read More

via my car slow bai