Proton Wira Modified Services by EZ Motorsport Located in Meru Klang Selangor


Selain blog, facebook dan akhbar, artikel (klik pada gambar) adalah satu cara lagi kami buat promosi di luar sana.

Artikel boleh boleh samada dalam bahasa inggeris atau melayu bergantung kepada platform yang digunakan.

Tak tahu bahasa inggeris? Mudah saje, gunalah google translate.

Guna pelbagai bahasa untuk target pelanggan pelbagai kaum.

Berminat nak promosi perniagaan anda?

3 Komen

  1. salam…agak2 brape hbs wira standard bt mcm ni??

  2. bro heri, jika nak diskus harga bole private mesej ya kat sini >> http://www.facebook.com/pages/WiRa-XtReMe/112717968750437

  3. Salam bro faiz.

    Sy gne putra auto dan tlah menukar ke gearbox menual 4wheel.masaalah skrg, tork hilang slpas rpm 3k pd stiap gear 1-4. Gear 5 xde mslah.
    Bleh tlg slesaikan mslah tsbut x..tq

    Shah alam boy….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s