New Proton Waja Lancer Modified 2010


Saya pasti ramai yang yang terdengar-dengar berkenaan model mitsubishi yang akan di ambil oleh proton sebagai model terbarunya. Jika anda rajin surf internet saya confirm anda dah tahu. Namun bagi mereka yang belum mengetahuinya dan tiba-tiba membaca blog ini maka anda perlu baca post ini. Ianya saya reblog dari Spyshot WAJA Lancer!!! (via Prodas’s_afiq Blog).

spyshot WAJA Lancer!!! Exterior shots Interior shots Pengesahan ini adalah Waja Lancer Berita tentang model terbaru pengganti Proton Waja atau Proton Waja Replacement memang sesuatu yang panas dan dinanti-nantikan oleh semua. Proton Waja merupakan sebuah model yang dibina sendiri oleh Proton bermula dari R & D dan ianya bukan sebuah model yang direbadge semula dari Mitsubishi. Setelah lama dilancarkan oleh Proton dan popularitinya kian tenggelam dek kehadiran model … Read More

via Prodas’s_afiq Blog

4 Komen

  1. rasanya ni lancer kan?

  2. ye, sape yang tak kenal lancer bro

  3. mcm copy paste je….
    kot ye pn nk reka,biarla laen sket designnye…

  4. sye peminat kete waja..
    6t sye dpat beli waja,sy nk suh abg mekap boleh??
    skali dgn test drive gak..haha..
    kire cam pelumbe hndalan r g2…hehe..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s