Proton Wira 1.8 M 4G93T GSR -01


10 Komen

  1. saya berminat untuk modified wira sedan saya seperti pic di atas..
    anggaran kos tuk sumer termasuk endose by jpj brape???

  2. to=>hervy…sori lmbt reply…sy kurang jelas la ngn soalan awk…awk nk msk enjin ngn bodypart 2 ke juz bodypart je

  3. I nak modified kereta wira i seperti di atas.Cuma body kit aje. Di mana i boleh dapat body lit seperti itu dan anggaran kosnya berapa ? Fm : Donald Leong , Johor Bharu..e-mail : leong_donald@yahoo.com

  4. to mr donald leong=>sebab lokasi u agak jauh dari i kn…i rase u boleh la survey dalam mudah.com…itu kalau u nak yang original…kalau u nak yang fiber di kedai aksesori pun ade jual…

  5. tapi alang nak modi bro.. kene la ngan sports rim, suspention ngan sedikit interier..
    baru lah nampak hensem… tambah kan sunroof skit.. perh.. -baru lah japan-

  6. Faiz…where is yr loaction actaully? Give me your BEST price of the EVO 3 body kit & sent a picture. How about the “pemasangan:..? Is it a Trade-In ? If it is…where shall we exchanges the body parts? could u pls sent an e-mail to me for further details… leong_donald@yahoo.com

  7. to maGGat>>>>>>mmgla en.maGGat…klu ongkosnye bnyk mmgla syok…sy punye sndr pn dkt 2 thn bru dpt cm2…smpi warne kete pn sempt pudar…..tp sy still pkai bodypart stndrt lg….tkt jumpe uncle J la katekn….

  8. to donald leong…location kami di klang selangor….i’m sori la…sekarang kami tak ada simpan bodypart la…orang mau baru kami cari…

  9. Aku nk cr wira body kit yg cun,engin 0ri pn xpe…dlm 15k ad x,dlm kawasan jb…law ad tlg anta pic kete 2 kat n0 ni 0108860859….agak2 0rait aku sambar..

  10. matt>>ok…nnti klu ade sy mms kasi awk…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s