Wira Lancer Modified


modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

saya dapat gambar ni dari seorang kawan. saya minta agar beliau jangan marah sebab saya pinjam gambar ni. promosi promosi promosi…kereta lawa ni

Isi Borang Dengan Klik Sini Jika Berminat Untuk Modifikasi Kereta Anda


Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Related links:

Accessories & Parts


Car Care
Replacement Parts
Performance Parts
Interior Accessories
Exterior Accessories

17 Komen

  1. gempak siot….. saya pun nak buat camni kat wira aeroback saya.. camner caranye… berapa ongkosnya

  2. lawah tu…sy pun nak buat la cam ni sbb sy pun wira sedan…berape kos dia dan dimane sy boleh buat cam ni…sy ada gi beberape kedai tapi semua tak ada utk buat jadi macam wira anda…

  3. kat mane kedai anda buat bergina…sy da pergi beberape kedai tapi tak de costium evo10 mcm awak ni…bg tahu kat mane sy boleh dapat costium ni…bg tahu alamat kedai ..

  4. maaf, gamba tu saya ambil dari internet, tuan akan jumpa kalau cari dalam google images…

  5. cun2 mmg cun..nanti orang cakap kete kene sumpah..

  6. ada satu kedai kat ampang aku survey rm 1400 siap spoiler blakang bumper blakang bonet depan bumper depan , kira cun a , lain kedai aku survey dah rm1500 keatas, nak tau maner aku leh tunjukan kedai tue, well im gonna do the same modification body to my car soon,

  7. ada per2 email gua kat powerallback@yahoo.com, ade gak surbo adik beradik turbo a,
    nak testimoni ada kat http://www.surbo.net kasi pick up korang nyer wira if 1.3 a, atau twin surbo,
    email kat gua ada bengkel wat promotion ini tahun (member gua la), harga leh kau tim, kalau ada yang beminat nak pasang evo 10 bodykit kat wira korang email aku , aku tunjuk kedai

  8. kt mana diaorg buat mcm ni, bleh tau kt mana tmpt modified ni?
    klu boleh alamat penuh..

  9. semekom..saya nak carik bodyparts lancer..kalau sape2 ader tlg gtau saya..TQ

  10. bodypart lancer ape tu…bgtau dgn detail

  11. sapa owner keta ni… betol die nk jual??? tgk link ni…. (http://www.mudah.my/Proton+Wira+1+5+auto-9846845.htm)

  12. betul la tu nk jual, nk beli ke?

  13. aku dah setaun buat body wira evo10. dulu wira sedan. lagi masuk kat sedan banding ab. buat warna solid memang ngam. sapa nak tengok keta aku bole msj kat tepon aku. 0134191091. nanti aku reply mms. area tg malim. cikgu kat sk proton city. kalu yang dah ada keta wira yang buat body evo10 bole kita pakat buat team.

  14. salam bro rizaLEO, kalau sudi kongsi kat blog ni saya akan siarkan. mms ke 0132057839.

  15. lawa woi,,,,,,,,

  16. bro nash, tq atas pujian

  17. Adus. Korang beli la Lancer Ori. Kalau dah xde duit wat cara xde duit. Korang xmalu ke kalau bawak lancer celup camni pastu kete korang bertemu pulak dgn lancer ori kat jln? malu woo..kalau dah proton, buat la cara proton. adusss


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s