Modified Myvi – new extreme bodykit for 1.5


Salam Sejahtera semua,

Gambar Extreme Bodykit Myvi ini hanyalah sebagai display sahaja dan tiada dalam stok kami. Walaubagaimanapun, atas pertanyaan ramai, kami menjemput mana2 supplier yang boleh membekalkan kami bodykit ini untuk pelanggan kami. Jika anda adalah antara supplier yang berminat sila hubungi kami dan hanya mereka yang menawarkan harga paling kompetitif akan dipertimbangkan. Terima kasih.

Azam97 Wira Xtreme.

Nak tempah bodykit?

Klik sini —> http://shamperodua78.blogspot.com/2011/08/bodykit-myvi-baru-lagi-best-abs.html

Waja Modified – bodykit to let go


bro apis kata dia nak let go..jika beliau serius sila bagi gambar close up dan no phone..kalu tak camner kan…siapa yg minat bolehlah komen kat bawah ni….

Exora Modified – bodykit lanrambai yang simple tapi cun


Wajah Terkini Exora Aku

source: http://flic.kr/p/6Jf8oM

Proton Exora 2011 bodykits – RegistraCHAN perspective


Xoran

source: http://flic.kr/p/6UEb2E

Exora 2011 – Syazwan’s Proton Exora Chrome


proton exora chrome.

source: http://flic.kr/p/7jqR5M

MyVi Modified


Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Bumper Modified Wira


bumper wira modified

bumper wira modified

Wira Gagak Hitam


Wira mata kucing

Wira mata kucing

Spoiler lawa

Spoiler lawa

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Bumper & Spoiler Modified Wira


 

 

modified bumper wira

modified bumper wira

spoiler wira modified

spoiler wira modified

 

Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Wira Lancer Modified


modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

modified wira lancer

saya dapat gambar ni dari seorang kawan. saya minta agar beliau jangan marah sebab saya pinjam gambar ni. promosi promosi promosi…kereta lawa ni

Isi Borang Dengan Klik Sini Jika Berminat Untuk Modifikasi Kereta Anda


Dapatkan T-shirt WIRA eksklusif, klik sini.

Related links:

Accessories & Parts


Car Care
Replacement Parts
Performance Parts
Interior Accessories
Exterior Accessories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 80 other followers